Boek laten drukken

Een boek laten drukken? Dan ben je bij Boboh aan het juiste adres. Boboh adviseert je bijvoorbeeld over de uitvoering, papierkeuze, het meest geschikte formaat en het wel of niet toevoegen van een leeslint.

Van kleine tot grote oplages en van miniformaat tot de dikste en grootste boeken. Boboh is gespecialiseerd het drukken van jouw boeken. Zowel hardcover als softcover. Alle beslissingen genomen? Dan rekent Boboh onafhankelijk voor je uit wat de opties zijn. Alle mogelijke keuzes worden voor je op een rij gezet. Zo kunnen we jou altijd het beste aanbod doen tegen de scherpste prijs én met de gewenste levertijd.

 

Rugdikte

De rugdikte van een boek is afhankelijk van de productiemethode (print of offset), wijze van afwerking (genaaid of gelijmd gebrocheerd) en van het papier (gram gewicht, soort papier, papierleverancier en opdikking). Rugdiktes kunnen daarom per de door Boboh vertegenwoordigende specialistische bedrijven in print en druk verschillen. Geen probleem, Boboh geeft graag de juiste rugdikte of werktekening voor jouw productie aan je door.

Over ons

De grafische wereld kent voor ons geen geheimen meer. Bob Olde Hampsink, eigenaar van Boboh, was namelijk eigenaar van zowel een printbedrijf als een offsetbedrijf. “De wensen en eisen van B2B-klanten zijn mij dus niet vreemd.” We weten dus ook hoe fijn het is als je één vast contactpersoon hebt die alles voor je uitzoekt en regelt. Want de vertrouwde drukker is niet altijd de beste drukker voor jouw opdracht. Wij zorgen dat je altijd kwaliteit geleverd krijgt. De productiepartners van Boboh werken namelijk volgens de norm ISO 12647 en zijn FSC-gecertificeerd.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt een meer dan concurrerend voorstel. Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op via [email protected] of bel 06-50603124.