Over ons

OVer ons

Onafhankelijk advies. Daar staat Boboh voor. We hebben een unieke positie in de markt, omdat we de beschikking hebben over de capaciteit van meerdere drukkerijen. Boboh is geen drukwerkmakelaar, maar vertegenwoordigt specialistische bedrijven in Nederland en het buitenland. Je krijgt dus een-op-een het beste aanbod. We bekijken samen met jou wat het belangrijkst is, de snelste levertijd of juist de scherpste prijs. Vervolgens plannen we de order direct in.

 

De grafische wereld

De grafische wereld kent voor ons geen geheimen. Bob Olde Hampsink, eigenaar van Boboh, was namelijk eigenaar van zowel een printbedrijf als een offsetbedrijf. “De wensen en eisen van B2B-klanten zijn mij dus niet vreemd.” We weten dus ook hoe fijn het is als je één vast contactpersoon hebt die alles voor je uitzoekt en regelt. Want de vertrouwde drukker is niet altijd de beste drukker voor jouw opdracht. Het hangt af van onder meer de oplage, de gevraagde levertijd, specificaties, eventuele personalisatie en distributie. Wij zorgen dat je altijd kwaliteit geleverd krijgt. De productiepartners van Boboh werken namelijk volgens de norm ISO 12647 en zijn FSC-gecertificeerd.


Snel een reactie

We vinden het snel reageren op vragen erg belangrijk. Vraag je een offerte aan? Dan streven we ernaar nog dezelfde dag met een passend aanbod te komen. Ons motto: “Knowledge is power, but enthusiasm pulls the switch.”

 
duurzame drukkerij

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt een meer dan concurrerend voorstel. Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op via [email protected] of bel 06-50603124.