De duurzame drukker

Bij Boboh geloven wij dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt in de wereld van print en druk. Daarom werken wij uitsluitend met FSC-gecertificeerde drukkerijen. Daardoor is Boboh een duurzame drukker.

Maar wat is FSC precies? Forest Stewardship Council (FSC) is een onafhankelijke, internationale organisatie die zich bezighoudt met het beheer van bossen wereldwijd. Al onze partners zijn FSC-gecertificeerd, wat betekent dat we voor ons drukwerk papier gebruiken gemaakt van hout uit verantwoord beheerde bossen. Hierbij wordt rekening gehouden met sociale, economische en ecologische factoren.

Bij Boboh nemen wij onze verantwoordelijkheid en zijn we trots op het feit dat wij werken met partners die voldoen aan de hoge standaard van FSC. Daarnaast worden onze partners regelmatig beoordeeld door onafhankelijke auditors om te zorgen dat ze blijven voldoen aan de FSC-criteria.

Kies voor een duurzame drukker, kies voor Boboh.

Over ons

De grafische wereld kent voor ons geen geheimen meer. Bob Olde Hampsink, eigenaar van Boboh, was namelijk eigenaar van zowel een printbedrijf als een offsetbedrijf. “De wensen en eisen van B2B-klanten zijn mij dus niet vreemd.” We weten dus ook hoe fijn het is als je één vast contactpersoon hebt die alles voor je uitzoekt en regelt. Want de vertrouwde drukker is niet altijd de beste drukker voor jouw opdracht. Wij zorgen dat je altijd kwaliteit geleverd krijgt. De productiepartners van Boboh werken namelijk volgens de norm ISO 12647 en zijn FSC-gecertificeerd.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt een meer dan concurrerend voorstel. Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op via [email protected] of bel 06-50603124.