Een kookboek laten drukken

Een kookboek maken. Recepten testen, proeven, nog meer proeven en natuurlijk de recepten vormgeven. Die stappen gaan vooraf aan het laten drukken van een kookboek. Maar de belangrijkste stap is dat jij straks dat kookboek in handen hebt.

Dat het harde werk wordt omgezet in drukwerk. Kies je voor softcover, hardcover of integraalband? En wil je wel of geen leeslint?

 

Boboh is gespecialiseerd in het maken van (kook)boeken in hoge kwaliteit. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we je helpen bij het kiezen van de verschillende papiersoorten, afwerkingen en eventuele verrijkingen.

 

Ieder kookboek is uniek. Daarom is ons advies ook bij ieder kookboek dat je wilt laten drukken anders. Zo maak je van jouw kunstwerk kwalitatief drukwerk. Hulp nodig? Neem gerust contact op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Over ons

De grafische wereld kent voor ons geen geheimen meer. Bob Olde Hampsink, eigenaar van Boboh, was namelijk eigenaar van zowel een printbedrijf als een offsetbedrijf. “De wensen en eisen van B2B-klanten zijn mij dus niet vreemd.” We weten dus ook hoe fijn het is als je één vast contactpersoon hebt die alles voor je uitzoekt en regelt. Want de vertrouwde drukker is niet altijd de beste drukker voor jouw opdracht. Wij zorgen dat je altijd kwaliteit geleverd krijgt. De productiepartners van Boboh werken namelijk volgens de norm ISO 12647 en zijn FSC-gecertificeerd.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt een meer dan concurrerend voorstel. Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op via [email protected] of bel 06-50603124.