geurinkt drukwerk

Inspiratie voor jouw unieke drukwerk

Opvallen, dat is wat je wil met jouw drukwerk. De aandacht pakken én behouden. Dat doe je uiteraard door een interessante boodschap te communiceren, maar je kunt een stap verder gaan. Met drukwerkveredeling bijvoorbeeld. Denk eens aan geurinkt, gravelinkt, krasinkt of spot-uv.

 

Met drukwerk is de laatste jaren heel veel mogelijk. Toch hebben veel mensen nog geen idee. Daarom inspireren we je graag met een aantal ideeën voor drukwerkveredeling. Zo zorg je ervoor dat jouw drukwerk opvalt tussen alle fysieke uitingen van bedrijven. Dankzij veredeling wordt jouw magazine of boek namelijk echt een beleving.

 

Geurinkt

Met geurinkt weet je jouw (potentiële) klanten echt te verrassen. Een jubileumboek over jouw camping? Een keer wrijven over het papier en dankzij grasgeur ben je direct in de juiste sferen. Een workshop cocktails onder de aandacht brengen? Denk eens aan de geur van munt en je kunt die heerlijke Mojito al bijna proeven. Kortom er zijn genoeg leuke ideeën te bedenken met geur, de keuze is enorm.

 

Krasinkt

Het openkrassen van een kraslot, dat geeft altijd een bepaalde spanning toch? Deze kraslaag is ook goed te gebruiken op jouw drukwerk. En ook dan heeft het hetzelfde effect. Een leuke (zomer)actie in jouw boek communiceren? Of kleine prijzen weggeven? Krassen blijft leuk, voor kinderen en volwassenen!

 

Spot-uv

Je kent deze veredeling vast, maar niet iedereen staat erbij stil dat je het op heel veel manier kunt inzetten. Natuurlijk kun je de omslag van jouw boek een luxe uitstraling geven, maar je kunt ook een stap verder gaan. Bepaalde aspecten van foto’s in het magazine of boek nét iets meer laten opvallen? Maak gebruik van spot-uv, bijvoorbeeld bij die foto van een Dame Blanche, de chocoladesaus glanst je tegemoet.

 

Veel meer mogelijkheden

De toepassingen met speciale inkt zijn eindeloos. Zo is er bijvoorbeeld blacklight inkt voor beveiliging van jouw drukwerk, glitterinkt voor een mooi eindejaarsevenement, schoolbordinkt waar je zelf iedere keer weer iets nieuws op kunt zetten of gravelinkt (dat voelt als schuurpapier).

 

Wil jij weten wat de mogelijkheden zijn? Bij Boboh geven we je graag advies. Neem gerust contact met ons op. 

Overig nieuws

Delen: 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt een meer dan concurrerend voorstel. Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op via [email protected] of bel 06-50603124.