notitieblok bedrukken

Noteer: de beste drukker voor notitieboeken

Een to-do list, aantekeningen van die ene vergadering of een lijstje met je beste ideeën. Notitieboekjes heb je nooit genoeg. Natuurlijk kun je een standaard notitieblok bedrukken, maar je kunt het ook nét even anders doen. Door de juiste afwerking heeft jouw notitieboek namelijk dat extraatje. Boboh is dé drukwerkspecialist voor jouw notitieboeken.

 

Het is en blijft een mooi relatiegeschenk: een notitieboek. Het blijft immers tijden in gebruik en laat dus steeds opnieuw mensen in aanraking komen met jouw merk. En dan wil je natuurlijk wel dat het boek dezelfde professionele uitstraling heeft als jouw bedrijf. Gelukkig zijn daar tal van mogelijkheden voor.

 

Laat dus geen simpel notitieblok bedrukken. Maar denk bijvoorbeeld aan de afwerking van de kaft. Ga je voor soft touch laminaat, laat je jouw logo eruit springen met spot-uv of ga je juist voor een opdikking of foliedruk? Er zijn genoeg mogelijkheden om jouw notitieboek op te laten vallen. Reliëf op de kaft is een optie, maar ook het binnenwerk kan juist in het oog springen. Laat overal het logo terugkomen of kies voor kleur op snede. En wil je gaan voor een hardcover, softcover en neem je toch de ringband?

 

Boboh vertelt je graag over alle mogelijkheden. Vervolgens zorgen we ervoor dat jouw notitieboeken voor de beste prijs worden gedrukt. Advies nodig? Neem gerust contact op.

Overig nieuws

Delen: 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt een meer dan concurrerend voorstel. Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op via [email protected] of bel 06-50603124.