past mijn boek door de brievenbus

Past mijn boek wel door de brievenbus?

Past jouw boek wel door de brievenbus? Over die vraag denkt niet iedereen na bij het produceren van een boek. Toch is het verstandig om hier vooraf al over na te denken. Het scheelt namelijk behoorlijk in de verzendkosten.

 

Die verzendkosten zijn er niet alleen voor jou, als uitgever van het boek, maar ook voor de koper van het boek. En juist die verzendkosten willen nog wel eens roet in het eten gooien bij een bestelling.

 

Maar hoe weet je nu of jouw boek brievenbus-proof is? We helpen je graag. De dikte van het uiteindelijke boek is onder andere afhankelijk van papiersoort, omslag en het aantal pagina’s. En soms kunnen bepaalde keuzes er nét voor zorgen dat jouw uiteindelijke pakket door de brievenbus past. Wil je dat Boboh meedenkt over jouw productie? Neem gerust contact op. Ook kunnen we direct de rugdikte voor je uitrekenen. Zo ben jij vooraf al op alles voorbereid en kom je niet voor verrassingen te staan!

 

 

Overig nieuws

Delen: 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt een meer dan concurrerend voorstel. Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op via [email protected] of bel 06-50603124.