Proefschrift drukken

De door Boboh vertegenwoordigde specialistische bedrijven in print en druk hebben jarenlange ervaring met proefschriften drukken.

Jaren moeite en tijd gestopt in een onderzoek? Dan wil je dat jouw proefschrift professionaliteit uitstraalt. Al meer dan 25 jaar verzorgt Boboh proefschriften voor promovendi van universiteiten uit heel Nederland. Waar je aan moet denken bij een proefschrift? We helpen je bij alle ins en outs. Advies over de materiaalkeuze, afwerking en het formaat? Daar zijn we voor! Daarnaast zorgen we voor een scherp tarief als de keuzes zijn gemaakt.

 

Jouw proefschrift drukken? Bel Boboh! 

Over ons

De grafische wereld kent voor ons geen geheimen meer. Bob Olde Hampsink, eigenaar van Boboh, was namelijk eigenaar van zowel een printbedrijf als een offsetbedrijf. “De wensen en eisen van B2B-klanten zijn mij dus niet vreemd.” We weten dus ook hoe fijn het is als je één vast contactpersoon hebt die alles voor je uitzoekt en regelt. Want de vertrouwde drukker is niet altijd de beste drukker voor jouw opdracht. Wij zorgen dat je altijd kwaliteit geleverd krijgt. De productiepartners van Boboh werken namelijk volgens de norm ISO 12647 en zijn FSC-gecertificeerd.

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt een meer dan concurrerend voorstel. Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op via [email protected] of bel 06-50603124.