softcover boek drukken

Scherp tarief of snelle levertijd? Een rekenvoorbeeld

Onafhankelijk advies. Daar staat Boboh voor. Daarom bekijken we samen met jou wat het belangrijkst is. De kwaliteit is in elk geval meer dan goed. Maar wil je de snelste levertijd of juist de scherpste prijs?

Boboh vertegenwoordigt meerdere specialistische bedrijven in Nederland en buitenland. Daardoor kunnen we je altijd een passend aanbod doen. Hoe het werkt? Je vraagt telefonisch of via de website een offerte aan bij Boboh. Vervolgens zoeken wij het een en ander voor je uit. Waar is de levering het snelst? Wil je offset drukken of is digitaal printen ook een optie? En welke prijskaartjes hangen er aan jouw opdracht?

Boboh stuurt je een uitgebreide offerte toe, waarop jij de verschillende opties kunt vinden. Zo kun je zelf de juiste afweging maken en kiezen welke optie het best bij jouw wensen past. Het scheelt jou dus een hoop uitzoekwerk.

 

Voorbeeld

Hieronder laten we twee opgevraagde offertes als voorbeelden aan je zien. Je vindt de verschillende opties voor oplagen en we maken het vergelijk tussen offset en digitaal. Daarnaast zie je de verschillen in prijs en levertijd.

 

Stel je vraagt een boek aan met bepaalde specificaties en wilt een prijs voor 500 hardcover kookboeken (A4-formaat, 400 pagina’s, 150 grams silk dubbelzijdig full colour bedrukt, genaaid gebonden). Dan krijg je van ons verschillende prijzen. Hieronder een vereenvoudigd voorbeeld.

 

Print Nederland: € 9.285 (levertijd 10 werkdagen)
Offset Nederland: (niet aantrekkelijk, vanwege kleine oplage)
Print buitenland: € 8.995 (levertijd 18 werkdagen)
Offset buitenland: € 8.595 (levertijd circa 5 weken)

 

Aan de prijzen uit dit rekenvoorbeeld kunnen geen consequenties verbonden worden. 

Overig nieuws

Delen: 

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan en je ontvangt een meer dan concurrerend voorstel. Kom je er niet helemaal uit, neem dan contact op via [email protected] of bel 06-50603124.